VELKOMMEN TIL

Innkjøpsfaglig frokost

Tirsdag 28. januar 2020

08:30-10:30

Høyskolen Kristiania
Kirkegata 24, Oslo sentrum

28. januar ønsker vi, i samarbeid med Høyskolen Kristiania, velkommen til innkjøpsfaglig frokost ved deres Campus i kvadraturen.
Vi byr på frokost, to aktuelle foredrag, samt en fin mulighet til å møte andre som jobber med innkjøp.
Seminaret passer for innkjøpere fra både privat næringsliv og offentlig sektor.

Kristian Jåtog Trygstad er rangert blant Norges beste advokater i både nasjonale og internasjonale kåringer. Han har bred erfaring fra å bistå å bistå både oppdragsgivere og leverandører ved gjennomføring av konkurranser om offentlige oppdrag.


Trygstad har i mange år vært oppnevnt som medlem av Klagenemnda for offentlige anskaffelser (KOFA), og ga i 2017 ut boken Tildeling av offentlige kontrakter. Med god retorikk og tydelig kommunikasjonsform evner Jåtog Trygstad å fremstille tunge, juridiske problemstillinger på en lettfattelig og konkret måte.

Birger Landmark er en erfaren Siviløkonom med solid erfaring fra salg og markedsføring. Han har de siste 25 årene jobbet med undervisning og praktisk salgs- og forhandlingstrening.

Birger har undervist ved flere høyskoler og gjennomført et stort antall kurs og opplæringsprosesser i både privat næringsliv og offentlig sektor, bla. gjennom NIMA Utdanning. Birger har vært kåret til årets foreleser ved BI og er tidligere Norgesmester i debatt. Med en unik evne til å skape dynamikk og engasjement gjennom hele kursdagen, lover vi at du ikke vil kjede degi dette foredraget; men heller se tilbake på vel anvendt  tid.

PROGRAM
08:30 - Frokost/mingling

09:00 - Hva kan innkjøpere i privat og offentlig sektor lære av hverandre?

Mens offentlige innkjøp er detaljstyrt gjennom et regelverk som innimellom oppleves som rigid, står private aktører fritt til å gjennomføre sine innkjøp på den måten som anses hensiktsmessig. Selv om utgangspunktene er ulike, er målet å gjennomføre gode innkjøp, både for private og offentlige innkjøpere. Med dette foredraget gjennomgås de ulike fasene i et innkjøp for å se nærmere på om offentlig og privat sektor har noe å lære av hverandre.

Forleser: Kristian Jåtog Trygstad09:30 - Pause/kaffepåfyll


09:45 - Hvordan forberede og gjennomføre gode innkjøpsforhandlinger?

Bedre bevissthet rundt egen atferd gjør deg til en bedre forhandler. Hvordan oppleves ditt kroppsspråk? Hvordan ordlegger du deg under forhandlinger? Med god forhandlingsteknikk, kan du påvirkere resultatet i dine innkjøpsprosesser slik at gevinstene blir betydelige. Med dette foredraget får nyttige tips og inspirasjon til hvordan du vinner frem med ditt budskap i fremtidige forhandlingsprosesser.
Forleser: Birger Landmark
10:30 - Avslutning
PÅMELDING

PRAKTISK INFO

  • Adresse: CAMPUS CHRISTIANIA,Kirkegata 24, 0107 Oslo

  • Frokost serveres fra kl. 08:30

  • Seminaret starter kl. 09:00, og varer frem til kl. 10:30

Betingelser

  • Gratis seminar med bindende påmelding etter 21. 01.2020.

  • Ved uteblivelse, gi beskjed til: kurs@nimautdanning.noPersonvern
Ved å melde deg på, samtykker du til at NIMA Utdanning kan kontakte deg i forbindelse med dette arrangementet.

 

Øvrig informasjon om vår behandling av dine personopplysninger, finner du her


VELKOMMEN!

Frokostseminaret passer for deg som allerede jobber med innkjøp, eller deg som ønsker en karrierevei innen dette fagområdet.


 

Med dette frokostseminaret får du nærmere kjennskap til arbeidshverdagen som innkjøper i både privat og offentlig sektor, samt en lett introduksjon til hvordan du kan videreutvikle din forhandlingsferdigheter.

NIMA UTDANNING

Edvard Storms gt. 2
0166 OSLO

Organisasjonsnummer

919481005


Privacy Policy
Slik ivaretar vi ditt personvern


 

NYHETER & TILBUD

Påmelding, nyhetsbrev
Registrer deg her

Følg oss i sosiale medier


 

  • Facebook - NIMA- Utdanning
  • LinkedIn - NIMA Utdanning

KONTAKT OSS

Spørsmål om kurs 
kurs@nimautdanning.no


Spørsmål om faktura:
faktura@nimautdanning.no

Ring oss på tlf.
+47 480 68 863