KURS

Forhandlingsteknikk

Oslo
Oslo

1.sml. 21.- 23. sept.
2.sml. 26.-27. okt.

Heldags
Heldags

 

Deltakeravgift
kr. 19.990,-

 

Maks ant:
16 deltakere

Vårt populære kurs i forhandlingsteknikk gir deg tryggheten du trenger  i forhandlingssituasjoner hvor gevinstene kan bli betydelige.

Kurset er praktisk rettet og styrker dine forhandlingsferdigheter. Vi garanterer en solid kompetanseheving som vil gi deg suksess i fremtidige forhandlinger.

​​

EMNEOVERSIKT

Praktisk forhandlingstrening og gjennomføring av reelle forhandlingscaser står sentralt i kurset. Viktige elementer i denne treningen er evaluering av gruppedynamikken som oppstår i forhandlingene og tilbakemeldinger til deltakerne etter gjennomførte forhandlinger.

KURSET TAR FOR SEG


Grunnleggende innføring i forhandlingsteknikk
V  Ulike typer forhandlinger
Forhandlingens ulike faser
Ulike roller i en forhandlingssituasjon
Kommunikasjonens betydning for å lykkes
Bruk av kalkyler og lærekurver under forhandling
Gjennomgang av de viktigste kontraktstypene
V  Gjennomføring av simulerte forhandlinger
V  Analyse og evaluering av simulerte forhandlinger  med bruk av videostøtte

KURSET GIR DEG grundig innføring i forhandlingsprosessens ulike faser, bedre kunnskap om egen forhandlingsatferd, samt nyttige verktøy som bla. spørsmålsbank for bruk i din neste forhandling. Kurset krever ingen forkunnskaper.

MÅLET MED KURSET ER at du skal få god innsikt i dine egne forhanlingsferdigheter gjennom individuell evaluering slik at du sitter igjen med nyttig kompetanse som kan tas i bruk allerede i din neste forhandlingssituasjon.


FRIVILLIG EKSAMEN kan avlegges i etterkant av kurset for den som ønsker.

Kurset passer for deg som jobber med innkjøp, men også for deg som deltar i forhandlingsmøter, utenfor innkjøp. På dette kurset møter du hovedsaklig innkjøpere, men også ledere og selgere som ser kurset som en nyttig mulighet for praktisk forhandlingstrening- og forståelse for de som sitter på andre siden av bordet.
 

UNDERVISNING

Vi vektlegger solid fagkompetanse og inspirerende presentasjonsferdigheter ved valg av forelesere til våre kurs. Samtlige forelesere evalueres etter endt kurs slik at vi til enhver tid kan sikre deg en god kursopplevelse.

Ved vårt kurs i forhandlingsteknikk møter du Birger Landmark som er en erfaren foreleser med lang fartstid fra undervisning på høyskolenivå innen salg, markedsføring og forhandling.

VI GARANTERER


V Engasjert og dykige foredragsholder

V Levende presentasjon

V Konkrete eksempler

V Praktisk forhandlingstrening
V Personlig oppfølging
V Rom for spørsmål
V Solid kompetanseheving
VPersonlig utvikling

Birger Landmark

 Med en unik evne til å skape dynamikk og engasjement gjennom hele kursdagen, lover vi at du ikke kommer til å kjede deg underveis; men heller se tilbake på vel anvendt  tid.

Kursets foreleser, Birger Landmark er utdannet Siviløkonom og Diplom Eksportøkonom. Han har solid erfaring fra salg og markedsføringi fra flere store selskaper, men har de siste 25 årene jobbet med undervisning og praktisk salgs- og forhandlingstrening.

Birger har undervist ved flere høyskoler og blant annet vært tilknyttet Handelshøyskolen BI som Høyskolelektor, og har siden 1992 gjennomført et stort antall kurs og opplæringsprosesser i både privat næringsliv og offentlig sektor, bla. i regi av NIMA Utdanning.

Birger har vært kåret til årets foreleser ved BI og er tidligere Norgesmester i debatt. Nå ser han frem til å gid deg fem inspirerende kursdager.


 

PRAKTISK

KOMMENDE KURS
Kurset går over fem dager,
fordelt på to samlinger (3+2)


OSLO  //  HØSTEN 2021
1. samling:  21.-23. sept.
2. samling: 26.-27. okt.


Kurset starter kl. 09:00 første kursdag,
kl. 08:30 de påfølgende dagene.

Kurset avsluttes kl. 16:00 samtlige dager.


KURSSTED
Scandic Hotell, St. Olavs plass 1
Oslo sentrum se kart her

DELTAKERAVGIFT
kr. 19.990,-


Dette inkluderer fem dagers undervisning,  kursmateriell, forhandlingstrening med individuelle tilbakemeldinger, evt. eksamensgjennomføring, samt lunsj og full bevertning gjennom kursdagene.

 

ØNSKER DU OVERNATTING?

Vi har avtale med våre kurshotell.

kr. 1.390,- Oslo  //  kr. 1.690,- Stavanger

prisen gjelder pr. døgn og inkluderer frokost.
Book overnatting som tilvalg ved påmelding nedenfor.

 

Våre kurs gjennomføres iht. til regjeringens smittevernstiltak!

PÅMELDING