NIMA Utdanning har tradisjoner tilbake til 1961, og har siden gang knyttet innkjøpsfaglig teori og praksis sammen for tusenvis av studenter gjennom anerkjente kurs og sertifiseringsordninger. Vi er med det blant Norges ledende kompetansemiljø innen innkjøp og offentlige anskaffelser. Vi tilbyr også kurs innen strategisk logistikk og Supply Chain Management.


Ved å delta på  våre kurs investerer du i egen fremtid. Vi gir deg kunnskap og nyttige verktøy for bruk i din arbeidshverdag. Enten du vil oppdatere deg innen nåværende arbeidsområder, eller bygge ny kompetanse med tanke på videre karrierevei.

MÅLRETTET ETTERUTDANNING

 

-siden 1961

FOR ANSATTE INNEN INNKJØP & LOGISTIKK

VI TILBYR

PRAKTISK RETTEDE KURS
Vårt mål er å tilby effektiv undervisning gjennom konkrete caser/eksempler, diskusjon i gruppe og plenum, praktiske øvingsoppgaver, samt videostøtte ved enkelte kurs.

ETTERSPURT KOMPETANSE
Funksjoner innenfor innkjøp, anskaffelser og logistikk er de siste årene blitt strategisk, viktige satsingsområder både i næringslivet og offentlig sektor. Kompetanse innenfor våre fagområder etterspørees derfor stadig oftere i jobbmarkedet.

ERFARNE FORELESERE
Våre forelesere er nøye utvalgt og innehar kvalifisert, faglig kompetanse og praktisk erfaring fra emnene de underviser i. For å opprettholde høy, faglig kvalitet på våre kurs og sikre deg den beste kursopplevelsen, blir samtlige forelesere evaluert etter gjennomførte kurs.

ERFARINGSUTVEKSLING // NETTVERKSBYGGING
På våre kurs møter du andre innen dine fagområder, noe som byr på gode muligheter for diskusjon av innkjøpsfaglige spørsmål og problemstillinger.

BEDRIFTSINTERN OPPLÆRING
Er dere flere fra samme bedrift som ønsker å delta på kurs? Samtlige av våre kurs kan spesialtilpasses og avholdes for dere internt. Vi skreddersyr også nye kurs etter deres ønsker.

KURSBEVIS
Alle mottar elektronisk kursbevis i etterkant av våre kurs. Avlegger du eksamen, får du din karakter oppgitt. Dette gir deg et synlig bevis på hva du har lært.

NY TITTEL & KARRIERELØFT
Våre kurs kan enkelt settes sammen til helhetlige studieløp som, gjennom eksaminering og oppgaveskriving, leder til autorisert tittel. Dermed får du ikke bare et bevis på at du har vært til stede, men et vitnemål på din faktiske kompetanse.

FLEKSIBLE LØSNINGER
Vi tilbyr både enkeltkurs og helhetlige studieløp. Dette gjør det lett for deg å bygge kompetanse, trinn for trinn, ved siden av en hektisk arbeidshverdag.

FOR INFORMASJON OM KOMMENDE KURS

SPØRSMÅL?

Vi hører gjerne fra deg.
Ta kontakt via skjemaet nedenfor,eller
ring oss på tlf. 480 68 863

NIMA UTDANNING

Pilestredet 33A
0166 OSLO

Organisasjonsnummer

919481005


Privacy Policy
Slik ivaretar vi ditt personvern


 

NYHETER & TILBUD

Påmelding, nyhetsbrev
Registrer deg her

Følg oss i sosiale medier


 

  • Facebook - NIMA- Utdanning
  • LinkedIn - NIMA Utdanning

KONTAKT OSS

Spørsmål om kurs 
kurs@nimautdanning.no


Spørsmål om faktura:
faktura@nimautdanning.no

Ring oss på tlf.
+47 480 68 863