top of page
GK%2520-red%25205%2520-%2520speilvent_ed


NIMA Utdanning
har tradisjoner tilbake til 1961, og har siden den gang knyttet innkjøpsfaglig teori og praksis sammen for tusenvis av innkjøpere gjennom anerkjente kurs, sertifiseringsordninger og spesialtilpasset kursinnhold for hhv. privat- og offentlig sektor.

Vi avholder rundt 50 kurs årlig, og er med det blant Norges fremste kompetansemiljø innen innkjøp og offentlige anskaffelser. Siden 2019 har vi også etablert oss som ledende leverandør av de populære sertifisereingskurs for innkjøpere i offentlig sektor: SOA Basis og SOA Bærekraft.Ved å delta på  våre kurs investerer du i egen fremtid.
Vi gir deg kunnskap og nyttige verktøy for bruk i din arbeidshverdag. Enten du vil oppdatere deg innen nåværende arbeidsområder, eller bygge ny kompetanse mtp. videre karrierevei.

VI TILBYR

ETTERSPURT KOMPETANSE
Funksjoner innenfor innkjøp, anskaffelser og logistikk er strategiske satsingsområder både i næringslivet og offentlig sektor. Kompetanse innenfor våre fagområder er derfor høyt etterspurt i utlyste stillingsannonser.

KARRIERELØFT
Våre kurs kan enkelt settes sammen til helhetlige studieløp som, gjennom eksaminering og oppgaveskriving, leder til sertifiserte titler. Dermed får du ikke bare et bevis på at du har vært til stede, men et vitnemål på din faktiske kompetanse.

PRAKTISK RETTEDE KURS
Vårt mål er å tilby effektiv undervisning gjennom konkrete caser/eksempler, diskusjon i gruppe og plenum, praktiske øvingsoppgaver, samt videostøtte ved enkelte kurs.

ERFARNE FORELESERE
Våre forelesere er nøye utvalgt og innehar kvalifisert, faglig kompetanse og praktisk erfaring fra emnene de underviser i. Vi opprettholder høy kvalitet ved å evaluere samtlige av våre kurs. Slik sikrer vi deg den beste kursopplevelsen.

BEDRIFTSINTERN OPPLÆRING
Er dere flere fra samme bedrift som ønsker å delta på kurs? Samtlige av våre kurs kan spesialtilpasses og avholdes for dere internt. Vi skreddersyr også nye kurs etter deres ønsker.

FLEKSIBLE LØSNINGER
Vi tilbyr både enkeltkurs og helhetlige studieløp. Dette gjør det lett for deg å bygge kompetanse, trinn for trinn, ved siden av en hektisk arbeidshverdag.

ERFARINGSUTVEKSLING // NETTVERKSBYGGING
På våre kurs møter du andre innen dine fagområder, noe som byr på gode muligheter for diskusjon av innkjøpsfaglige spørsmål og problemstillinger. Vi byr også på innkjøpsfaglig påfyll gjennom korte frokostseminar og større konferanser.

PERSONLIG SERVICE
Ved å velge våre kurs, vil du bli godt ivaretatt.
Har du ikke deltatt på kurs hos oss tidligere?
Ring oss gjerne for en nærmere prat. tlf. 480 68 863

For informasjon om kommende kurs

SPØRSMÅL?

Vi hører gjerne fra deg.
Ta kontakt via skjemaet nedenfor, eller ring oss på tlf. 480 68 863

Takk for din henvendelse. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig!

bottom of page