top of page

KURS

INNKJØPSFORHANDLINGER  II
FORHANDLINGSATFERD

Forhandlinger er en av fasene i innkjøpsprosessen som har stor betydning for endelig resultat. Måten vi forhandler på kan få store konsekvenser for måloppnåelsen.

Dette kurset  fokuserer på de mest kritiske elementene i forhandlingssituasjonen med fokus på egen forhandlingsatferd, praktisk innsikt, samt forståelse for egne ytelse ved forhandlinger

EMNEOVERSIKT

KURSET TAR FOR SEG

Forhandlingsstrategier
  Salgsmetoder og strategier
  Mobilisering av forhandlingsstyrke
  Kommunikasjon
  Mellommenneskelig atferd
  Gruppeprosesser
Hva er et godt forhandlingsresultat?

EFFEKTIV
KOMPETANSEHEVING


-for umiddelbar bruk i
arbeidslivet


PRAKTISK UNDERVISNING utvikler din evne til å analysere og strukturere en forhandlingssituasjon.


KURSET GIR DEG ØKT forståelse for atferdsmessige aspekter som argumentasjon og kroppsspråk.LÆR MER OM
hvordan du oppleves som innkjøper/forhandler, og hvordan du bidrar til hensiktsmessige forhandlinger i din neste innkjøpsprosess.


KURSET PASSER FOR innkjøpere, men også for deg som deltar i forhandlingsmøter utenfor innkjøp. På dette kurset møter du både innkjøpere og selgere som ønsker å bidra til verdiskapende forhandlinger ved å lære mer om- og bli bevisst på hvordan en selv oppleves som motpart i en gitt forhandlingssituasjon.


KURSET GJENNOMFØRES ved hjelp av praktiske øvelser og simulerte forhandlinger ved bruk av videostøtte. Kurset bygger derfor i stor grad på deltakernes egne forhandlingsmønstre.


DU FÅR PRAKTISK OG NYTTIG KOMPETANSE som kan tas i bruk allerede i din neste forhandlingssituasjon, samt god innsikt i dine egne forhanlingsferdigheter gjennom individuell evaluering.
 

UNDERVISNING

Vi vektlegger solid fagkompetanse og inspirerende presentasjonsferdigheter ved valg av forelesere til våre kurs. Samtlige forelesere evalueres etter endt kurs slik at vi til enhver tid kan sikre deg en god kursopplevelse.

Ved vårt kurs i forhandlingsatferd møter du en erfaren foreleser med solid bakgrunn fra både undervisning og høy faglig ekspertise innen forhandling, gruppedynamikk, presentasjonsteknikk og påvirkning.


 

Ståle Bjørnersen.png

Kursets foreleser, Ståle Bjørnersen jobber som forhandlingsleder i RiksTV, og har solid bakgrunn fra undervisning, veiledning og sensur som høyskolelektor.

Ståle er utdannet journalist og organisasjonspsykolog med fordypning i forhandling fra Harvard. Han har undervist i fagene forhandling og påvirkning på høyskolenivå i Norge og har i flere år vært tilknyttet NIMA Utdanning. Han har i tillegg ti års erfaring som kursholder fra konsulentselskapet Simoveo


Med sterk innlevelse og høy kunnskap om sine fagområder engasjerer Ståle, og skaper god dynamikk i både små og store kursgrupper. Dette i kombinasjon med at han brenner for å gjøre de rundt seg bedre, gir deg både nyttig forhandlingskompetanse og personlig utvikling.

PRAKTISK

​KURSET GÅR OVER FIRE DAGER,
fordelt på to samlinger (2+2)

Kurset avholdes normalt opp en gang i året.

NESTE KURS
Høsten 2021

Påmeldingsfrist er en mnd. før kursstart.
Evt. så lenge det er ledig kursplass.

KURSSTED
Oslo sentrum

Scandic HotellSt. Olavs plass 1
For kart og veibeskrivelser - klikk her

 

DELTAKERAVGIFT:
kr. 17.990,-


Avgiften dekker fire dagers undervisning, nødvendig kursmateriell, kursbevis, praktisk forhandlingstrening med individuelle tilbakemeldinger, samt lunsj og full bevertning underveis i kursdagene.


OVERNATTING
Vår avtalepris med hotellet er  kr. 1.390,- pr. døgn
Dette kommer i tillegg til deltakeravgiften, og bestilles som tilvalg ved påmelding til kurset.SPØRSMÅL
kurs@nimautdanning.no
 

PÅMELDING

bottom of page