for innkjøpere

KURS

Kontraktsjus

Med dette spesialkurset får du innsikt i de mest sentrale juridiske sidene ved kjøpsforhold og juridiske emner som har stor betydning for deg som innkjøper.


Målet med kurset er å gi deg et sterkere grunnlag for å beherske sentrale, juridiske problemstillinger som kan oppstå underveis i innkjøpsprosessen.

EMNEOVERSIKT

KURS I KONTRAKTSJUS FOR INNKJØPERE gir deg en introduksjon til juridiske emner og områder utover det rent anskaffelsesfaglige.


KURSET PASSER FOR deg som ønsker å gjennomføre innkjøp og anskaffelser med større trygghet for lovverket. Deltakere på dette kurset kommer både fra privat næringsliv og offentlig sektor.


FRIVILLIG EKSAMEN i etterkant av kurset, for deg som ønsker å kartlegge/dokumentere egne ferdigheter innen juridiske emner.

KURSET TAR FOR SEG

V  Juridiske begreper
Introduksjon til avtale- og kjøpsloven
Risikoovergang og levering
Mislighold
Erstatning i- og utenfor kontraktsforhold
V  Kreditorer og rettsvern
Internasjonale kjøpsavtaler og tvister

UNDERVISNING

Vi vektlegger solid fagkompetanse og inspirerende presentasjonsferdigheter ved valg av forelesere til våre kurs. Samtlige forelesere evalueres etter endt kurs slik at vi til enhver tid kan sikre deg en god kursopplevelse.

Marie Braadland - 2019.jpg

Marie Braadland

Marie har siden 2004 bygd en imponerende karriere som advokat innen bla. kontraktsrett, entrepriserett og offentlige anskaffelser. Hun har i flere år vært rangert som en av Norges fremste advokater innen sine fagområder.

I kurset, Kontraktsjus for innkjøpere møter du Marie Braadland som er en av Norges beste advokater innen sitt fagområde. Siden 2004 har Braadland opparbeidet solid erfaring med å bistå oppdragsgivere og leverandører gjennom innkjøpsprosesser i både privat næringsliv og offentlig sektor.

Marie er i dag partner i Advokatfirmaet Grette, hvor hun har vært en sterk bidragsyter i selskapets satsing innenfor innkjøp, entrepriserett og offentlige anskaffelser. Hun er rangert som en av Norges beste innen sine fagfelt.

Sterk juridisk kompetanse kombinert med en direkte kommunikasjonsform har gjort Marie til en ettertraktet foredragsholder; noe du selv vil kunne slå fast når hun guider deg gjennom innkjøpsfaglige fallgruver på kurset, Kontraktsjus for innkjøpere.

 

PRAKTISK

KURS  //  HØSTEN 2021

Oslo, 03.-04. november
2021
Kursdagene varer fra kl. 09:00-16:00

Kurssted
Christiania Qvartalet Møtesenter
Grev Vedels plass 7

Oslo sentrum - se kart her

 

KURS  //  VÅREN 2022

Oslo, 26.-27. april 2022

Kursdagene varer fra kl. 09:00-16:00

Kurssted
Endelig kurssted for 2022 er ikke endelig avklart,men vi garanterer en lokasjon sentralt i Oslo sentrum.

 

​DELTAKERAVGIFT
kr. 12.500,-

Avgiften dekker to dagers undervisning, nødvendig kursmateriell, eksamen, samt lunsj og full bevertning gjennom kursdagene.

 

Overnatting kan bestilles som tilvalg ved påmelding.
Vi har avtale med Forst Hotel Millenium som ligger en kort spasertur fra kursstedet. 

Pris pr. døgn, inkl. frokost
er kr. 950,-

Vi ordner gjerne med hotellbooking,  men du er selv ansvarlig for oppgjør ved utsjekking.

 

SPØRSMÅL?
Vi hører gjerne fra deg!
kurs@nimautdanning.no

PÅMELDING