top of page

KURS

Strategisk innkjøpsledelse

09.-10. desember

For å lykkes med effektiv ressursbruk ved innkjøp kreves det en ledelse som organiserer og tilrettelegger for at  gevinster skapes og synliggjøres.
 

Innkjøpslederens strategiske innsikt og evne til å utvikle og kommunisere strategier er avgjørende for å sikre gode og langsiktige effekter

Nettopp dette lærer du mer om på kurs i strategisk innkjøpsledelse

 

KURSINNHOLD

Kurset gir deg konkrete råd om hvordan innkjøpsfunksjonen gjennom sine virkemidler kan påvirke og videreutvikle virksomhetens strategiske mål.

KURSET PASSER FOR
deg som allerede er innkjøpsansvarlig eller leder innen logistikk/Supply Chain Management. Kurset er også velegent videreutdanning for deg som ønsker å ta heve innkjøpskarrieren til ledelsesnivå. På dette kurset møter du ansatte fra både privat næringsliv og offentlig sektor. Felles for dette kursets deltakere er ønsket om å styrke sin strategiske innkjøpskompetanse med tanke på ledelse.

KURSET TAR FOR SEG      
Utvikling av strategi
Endring av strategi
V  Implementering av strategi
V  Overordnet innkjøpstema
V  Strategisk ledelse

EFFEKTIV
VIDEREUTDANNING
-for deg som jobber med innkjøp

UNDERVISNING

Kurs i strategisk innkjøpsledelse går over to dager, og du møter her en dyktig foreleser med lang fartstid fra både ledelse og rådgivning innen strategisk innkjøp.

Anders undeviser ved sertifisering i offentlige askfelser.

Anders W. Skumsnes

Anders er en innkjøpsfaglig tungvekter med erfaring fra strategiske og operative anskaffelser, i både offentlig sektor og privat næringsliv.

Kursets foreleser er Anders Wiland Skumsnes. Han har bakgrunn fra økonomistudier, med spesialisering innen logistikk, og har siden 1995 opparbeidet bred arbeidserfaring fra innkjøp og offentlige anskaffelser.

Anders har flere lederstillinger knyttet til innkjøp og anskaffelser på sin CV, fra blant annet Helse Sør-Øst, Difi/Statens Innkjøpssenter og Forsvaret.
Med et brennende engasjement for effektivisering, endring og besparende innkjøpsprosesser er Anders kjent som en forretningsorientert leder med gode resultater innen gevinstrealisering. Han har som konsulent bistått både offentlige og privateide virksomheter med å utvikle innkjøpsstrategier med etterfølgende gevinstrealisering.
 

Med brennende engasjement for effektivisering, endring og besparende innkjøpsprosesser er Anders kjent som en forretningsorientert leder med gode resultater innen gevinstrealisering.

Anders setter seg raskt inn i
nye problemstillinger og er flink til å formidle sin kunnskap. Både ovenfor nyansatte og erfarne innkjøpere.

Kurset byr på praktisk undervisning, konkrete eksempler, rom for å stille spørsmål og diskusjonsoppgaver. Våre forelesere evalueres jevnlig for å sikre deg en god kursopplevelse.

PRAKTISK

KOMMENDE KURS

09.-10. desember 2024

Kursdagene varer fra kl. 09:00-16:00

Kurssted
Christiania Qvartalet Møtesenter
Grev Wedels plas 7 i Oslo sentrum
se kart herSpørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss:
kurs@nimautdanning.no | tlf. 480 68 863

 

DELTAKERAVGIFT

Fysisk kurs i Oslo

kr. 12.500,-

Avgiften dekker undervisning, kursmateriell, eksamensgjennomføring, kursbevis, lunsj og bevertning under kursdagene.

Ønsker du overnatting?
Vi har avtale med Clarion Collection Hotel Bastion som ligger en kort spasertur fra kursstedet.

Prisen pr. døgn er kr. 1.790
,- pr. døgn, inkl. frokost.
 

bottom of page