top of page

Innkjøpsfaglig morgenkaffe

med Frank Rozemeijer

Tirsdag 31. januar 2023

08:30-09:15

Høyskolen Kristiania
Kirkegata 24, Oslo sentrum

Frank Rozenmeijer 2.jpg
Innkjøpsfaglig morgenkaffe 1.jpg
31. januar ønsker vi, i samarbeid med Høyskolen Kristiania, velkommen til en innkjøpsfaglig kaffeprat om fremtidens innkjøp. Vi får besøk av den nederlandske professoren Frank Rozenmeijer som byr på innblikk i utfordringer og muligheter som din innkjøpsavdeling kan stå ovenfor i årene som kommer.


Arrangementet er gratis og det blir mulighet for å kjøpe nyeste utgave av  "Procurement and  Supply Chain Management" hvor Rozenmeijer er medforfatter. Gå ikke glipp av
denne muligheten for litt innkjøpsfaglig påfyll til morgenkaffen.
PROGRAM
08:15 - Kaffe/mingling


08:30 - Next Generation Procurement, Frank Rozemeijer

"Procurement and Supply Chain Management"  har i mange år vært en av de ledende  lærebøkene innen innkjøp. Den 8. utgaven kom ut i 2022 og byr på et fullstendig oppdatert og omstrukturert innhold som gjenspeiler moderne tenkning og praksis.

I dette foredraget byr medforfatter Frank Rozemeijer på en oppsummering av boken, og den siste utviklingen innen fagområdene innkjøp og forsyningsledelse. 


 
09:15 - Boksignering/mingling

 

PRAKTISK

  • Adresse: CAMPUS CHRISTIANIA,Kirkegata 24, 0107 Oslo

  • Seminaret starter kl. 08:30, og varer frem til kl. 09:15

Betingelser


Personvern
Ved å melde deg på, samtykker du til at NIMA Utdanning kan kontakte deg i forbindelse med dette arrangementet.

 

Øvrig informasjon om vår behandling av dine personopplysninger, finner du her

Frank Rozemeijer har siden 90-tallet bygd en solid karriere innen innkjøp og forsyningsledelse. Siden hans forfatterdebut med "Revolution in Purchasing" i 1996 har han hatt en sterk lidenskap for fremtidstanker og utvikling av innkjøpsfaget.


Rozemeijer har siden 2007 vært professor og leder for NEVI Procurement Leadership Program ved Maastricht University School of Business and Economis i Nederland. Han har også bistått en rekke internasjonale selskaper i utfordrende prosjekter knyttet til innkjøp og forsyningsledelse.


Den nederlandske professoren ser på kunnskapsdeling som sitt oppdrag, og deler velvillig av sin lærdom med enkeltpersoner, små team, større innkjøpsavdelinger og organisasjoner.

 

Rozemeijers ekspertise fokuserer på spørsmål som forretningsstrategi kontra innkjøpsstrategi, innkjøpssynergi for bedrifter, utvikling av innkjøpsorganisasjoner, innkjøpsmodenhet, leverandørsamarbeid, kategoristyring og strategisk sourcing. Han er en internasjonalt anerkjent foredragsholder innen sine fagområder. Nå ser han frem til å møte norske innkjøpere i Oslo.

Frank Rozenmeijer.jpeg
bottom of page